Istoria Parcului de Software

Parcul de Software de la Galati se constituie ca initiativa a consortiului format din Consiliul Judetului Galati, Consiliul Local Galati, Universitatea “Dunarea de Jos” Galati si S.C. Navrom – Centru de Afaceri S.A. Galati.

Consortiul a desemnat ca administrator al parcului societatea Cons Management PARC DE SOFT S.R.L., societate care are ca asociati Consiliul Judetean si Consiliul Local Galati.

Ministerul Educatiei si Cercetarii acorda primul titlu de parc stiintific si tehnologic din Romania pentru PARCUL DE SOFT , localizat in Galati, str. Portului nr. 23. Cladirea este complet renovata si beneficiaza de conexiuni la retelele de utilitati publice precum si de cablare structurata pentru transmisie voce-date. Investitia a fost finantata din surse locale si guvernamentale (Ministerul Administratiei si Internelor – 10 mlrd.lei) si se ridica la peste 40 miliarde lei.

Despre Noi

Parcul Stiintific si Tehnologic de la Galati isi propune sa contribuie la dezvoltarea sectorului industrial al tehnologiilor de varf, la facilitarea transferului de tehnologie, precum si la crearea unei alternative viabile pe piata muncii din Regiunea de Sud-Est.